Utmattningen Academy by Victoria Särvegård

Utmattningen Academy


En digital medlemssida och ett community inom stresshantering för dig som är stressad, utmattad eller håller på att återhämta dig från en utmattning.

En digital oas för dig som är stressad & utmattad

Är du stressad, utmattad eller håller på att återhämta dig från en utmattning?

Utmattningen Academy är en digital medlemsportal och ett community inom stresshantering och utmattning. Medlemssidan är framtagen för dig som är överväldigad av stress, utmattad eller håller på att återhämta dig från utmattningssyndrom och som längtar efter att hitta ett hållbart sätt att leva på - där självkärlek, medvetenhet, återhämtning och du själv har en given plats i ditt liv!
Gå med idag!

Verktyg, resurser & utbildning för din inre utveckling! Över 2 000 kr i värde för endast 399 kr/månad!

Månad 1 - Stresshantering (värde 699 kr)

Under juni månad lär du dig: 
 • Vad det är som triggar din stress, hur dina stressmönster ser ut och vilka signaler du behöver vara uppmärksam på så att du kan bromsa i tid. 
 • Hur du känner in din dagsform och lyssnar inåt för att kunna identifiera vad du behöver för att må bra.
 • Hur du med tre enkla steg kan minska stressen i din tillvaro, så att du slipper bli överväldigad av stress.
 • En kraftfull och praktiskt metod som du kan använda för att bryta dina ohälsosamma stressbeteenden såsom “jag ska bara…”

Månad 2 - Känslor (värde 599 kr)

Under juli-månad lär du dig: 
 • Hur stress manifesterar sig i kroppen och hur du kan frigöra dig från smärta och spänningar. 
 • Hur du kan möta och hantera alla dina (svåra) känslor, så att du kan släppa taget om det som tynger dig och bli fri från känslomässig smärta. 
 • Hur du kan använda fötterna som redskap för att stå stadigt i en värld som snurrar, så att du känner dig grundad när du möter dig själv och din omgivning. 
 • Vilka känslor som är vanliga att uppleva vid en utmattning och hur du kan hantera dem. 

Månad 3 - Utmattning (värde 699 kr)

Under augusti-månad lär du dig: 
 • Hur du kan närma dig och landa i acceptans så att du lättare kan hantera din situation.
 • Hur hjärnan påverkas av stress och varför det är naturligt att du känner dig rastlös vid stress och som en zombie när du är utmattad.
 • Hur du kan stötta nervsystemet till balans så att du kan läka och skapa hälsa.
 • Att känna skillnad på hur kroppen känns när den är spänd vs. avslappnad. 
 • Hur du kan ta makten över ditt liv utan att smärtan hindrar dig. 

Månad 4 & 5 (sept-okt) - webbkurs (värde 999kr)

KOMMER SNART! 

Återhämtning behöver inte vara svårt. Däremot kan det vara ovant att återhämta sig om du inte vet vad det innebär, vilka signaler du ska lyssna på eller hur du återhämtar dig. 

I september och oktober kommer vi att prata om varför återhämtning är viktigt, vad återhämtning är, när det är dags att ladda batterierna och hur du återhämtar dig på bästa sätt - utan att ha dåligt samvete över att du tar en paus eller en stund för dig själv. 

Affirmations-kit (värde 99kr)

BONUS!

Varje månad får du ta del av kraftfulla och stärkande affirmationer/mantran - fyllda med kärlek, mening och styrka som du kan spara ner eller ha som bakgrundsbild på din mobil. Dessa hjälper dig att påminna dig om att du duger som du är och leva mer innerligt.

Digital tacksamhetsdagbok (värde 89 kr)

BONUS! 

Tillgång till min uppskattade digitala tacksamhetsdagbok (till ett värde av 89kr), som du kan fylla i digitalt (via exempelvis mobilen) eller skriva ut. Den innehåller bland annat:

- Hur du gör för att få in mer tacksamhet, meningsfullhet och glädje i ditt liv.

- Hälsovinsterna med att skriva tacksamhetsdagbok.

Och självklart också möjligheten att skriva ner de saker som du är tacksam för under 66 dagar (yes, det tar i genomsnitt 66 dagar att etablera en ny vana/rutin). 

Nya Inlägg

I den här videon får du en överblick över hur du kan navigera dig runt här på sidan för att få ut det bästa av…
ui-24px-outline-1_lock Prenumerera på att låsa upp
Det här inlägget är endast tillgängligt för Utmattningen Academy medlemmar.
inga kommentarer än
Varmt välkommen hit till din nya favoritplats online! Läs igenom bifogad välkomstguide innan du börjar.
Välkomstguide.pdf 698.85 KB
ui-24px-outline-1_lock Prenumerera på att låsa upp
Det här inlägget är endast tillgängligt för Utmattningen Academy medlemmar.
inga kommentarer än


Varmt välkommen till en ny månad, både nya och gamla medlemmar. Jag är så glad att ni är här.

Hur mår ni? Har ni gått…
ui-24px-outline-1_lock Prenumerera på att låsa upp
Det här inlägget är endast tillgängligt för Utmattningen Academy medlemmar.
inga kommentarer än


Hej bästa ni och varmt välkommen till en ny månad. Jag hoppas att ni har det fantastiskt och gör det som ni mår bra av. 
ui-24px-outline-1_lock Prenumerera på att låsa upp
Det här inlägget är endast tillgängligt för Utmattningen Academy medlemmar.
inga kommentarer än


Hej underbara ni! Det känns helt fantastiskt att jag äntligen har öppnat upp Utmattningen Academy för er. Det firar vi med genom att under juni…
ui-24px-outline-1_lock Prenumerera på att låsa upp
Det här inlägget är endast tillgängligt för Utmattningen Academy medlemmar.
2 kommentar

Utmattningen Academy medlemskap

399 kr/ månad
Inkluderar tillgång till 5 produkter:
Få tillgång till

Ett stöd på din (utmattnings)resa

Vem är jag när jag inte presterar? Hur hittar jag tillbaka till glädjen? Är det normalt att känna såhär? Kommer det någonsin att bli bättre? Varför är jag så trött hela tiden?

När man drabbas av en utmattning uppstår det en mängd olika frågor och funderingar som kan göra att man känner sig väldigt ensam i sin situation. Jag vet hur tufft det är att inte få hjälp, inte bli lyssnad på eller hålla alla tankar och funderingar inom sig för att man inte vill belasta någon annan eller verka svag inför sin omgivning. "Det är väl ingen idé att försöka förklara när de ändå inte kommer förstå vad jag går igenom?"

Det är precis därför Utmattningen Academy finns här för dig. Jag vill att du ser Utmattningen Academy som en vän - en kompis som finns här för dig och som håller dig i handen när det stormar. Här fokuserar vi på att stärka det som fungerar och få in mer av det som får dig att må bra. Med det sagt bortser vi inte från det som är jobbigt och tufft (det här är inget peppigt nu kör vi eller tänk positivt forum), men du vill inte heller fastna i ett negativt mönster där du ältar och blir bitter, eller hur? Vi fokuserar mer på det vi kan påverka och försöker släppa taget om det andra.

Några ord från vårt community - följare, bloggläsare och tidigare kursdeltagare

"Jag har redan lärt mig saker. Aldrig förstått mitt beteende efter utbrändheten men nu när du har förklarat kan jag acceptera mig själv och sluta se ner på mig själv."
Elina
”Hej Victoria! Jag tänker alltid på att du har så kloka texter som är enkla att ta till sig och känna igen sig i. Jag tycker verkligen om ditt flöde och ditt budskap! Du gör ett superbra och viktigt jobb! Ville bara säga det.”
Åsa
”Tack snälla för ditt engagemang och varmhjärtat du har, jag ska följa min resa och jobba på att få det bästa av mig själv tillbaka och av dig får jag inspiration och styrka av. Du är mångas själ som talar. TACK för dig <3” 
"Utan dig hade jag aldrig haft kunskapen om hur eller vad jag behöver göra för att fungera i vardagen <3"
Hannah
”Måste bara säga att jag uppskattar din sida så mycket. Det får mig att inte känna mig ensam. Du är verkligen bra på att sätta ord på tankar. Tack <3”

Negolli
Älskar verkligen att läsa dina blogginlägg. De är mer utförliga och djupa än det snabba instagramflödet. Det märks verkligen att du lägger ner din själ i dem och att det är lagt ner tanke och insikter bakom. Det är så aktuella/tidsenliga texter, skrivet på så koncist, originellt och bearbetat och välformulerat sätt. Jag uppskattar dina texter! Tack!!"
Andreana
”Det är tack vare fina du, som jag har fått förståelse och acceptans kring min utmattning. Många inlägg som du skriver sätter orden i min mun på exakta känslor och upplevelser. Tack för att du finns och för allt du gör <3"
Hannah
”Jag vill bara säga TACK för att du skriver av dig till oss alla här ute med denna vidrig sjukdomen. De mörkaste dagarna brukar jag läsa dina inlägg. Inläggen hjälper mig mer än psykologsamtalen. Att känna att där finns någon därute som verkligen FÖRSTÅR vad jag går igenom ger mig styrka att ta mig framåt. Fortsätt att sprida dina kloka ord."
Maria
Gå med i Utmattningen Academy

Är Utmattningen Academy något för mig?

Det är för dig:

 • Är i pre-utmattningsfasen och är rädd för att hamna i en utmattning. 
 • Känner dig överväldigad av stress och inte riktigt vet i vilken ände som du ska börja för att minska stressen i din tillvaro.
 • Är utmattad eller håller på att återhämta dig ifrån utmattningssyndrom och som vill få strategierna, verktygen och kunskapen för att få en ökad förståelse för dig själv och uppnå ett annat levnadssätt.
 • Värdesätter din tid och är trött på att leta efter hjälp eller desperat googla efter svar på frågor såsom: Hur hittar jag balans i det jag gör?, Hur återhämtar man sig efter en utmattning?”, eller “Hur accepterar man läget?”
 • Känner dig ensam och vill vara en del av ett intimt community som verkligen förstår vad du går igenom och som stöttar varandra.
 • Vill fokusera på att stärka det som fungerar och få in mer av det som får dig att må bra i din tillvaro. Med det sagt bortser vi inte från det som är jobbigt och tufft (det här är inget peppigt nu kör vi eller tänk positivt forum). 
 • Har höga prestationskrav och upplever en inre stress. 
 • Längtar efter att leva mera och är trött på att bara ”överleva”. 

Det är inte för dig:

 • Som förväntar dig snabba resultat och "quick-fixes". 
Som inte är öppen för att utforska och testa nya verktyg och vägar. 
Som inte vill ta ansvar eller inte tror på att du kan påverka ditt liv. 

Hej där, Victoria särvegård här!

Victoria Särvegård heter jag och driver företaget Utmattningen Academy - en medlemssida och ett community för stressade och utmattade kvinnor. Oavsett om du lider av stressrelaterad ohälsa, har drabbats av utmattningssyndrom eller håller på att återhämta dig från en utmattning - har du landat på rätt ställe. 

Jag hjälper stressade och utmattade kvinnor att leva ett hållbart liv (som är anpassat utifrån dina nya förutsättningar), men framförallt ett mänskligare liv. Där det är okej att känna det som du känner, göra fel, ta pauser, prioritera dig själv och våga be om hjälp. 

Jag är utbildad diplomerad stress- och avspänningspedagog och arbetar idag som stressrådgivare - där jag kombinerar både beprövade metoder inom området och min egen erfarenhet av utmattningssyndrom och som fd. prestationsjunkie (levde tidigare för att prestera). 

Välkommen hit. Jag ser fram emot att lära känna dig och stötta dig på din resa. Hoppas att du kommer trivas här med oss :) 

Kram
Victoria

 
Gå med i Utmattningen Academy

Frågor & svar

Vad är Utmattningen Academy?

Utmattningen Academy består av två ben. En låst medlemssida där jag varje månad publicerar nytt material. Alltid med förhoppningen att bidra med kunskap, skapa igenkänning, stötta eller inspirera dig på något sätt. Den andra delen utgörs av en sluten Facebookgrupp (som enbart är till för Utmattningen Academys medlemmar). Här kommunicerar och stöttar vi varandra  🙌

Hur blir jag medlem?

Det är enkelt!
Steg 1: Klicka på knappen prenumerera högst upp på sidan eller på de gröna knapparna, så kommer du vidare till betalningen.
Steg 2:
Skapa en användarprofil (ange din e-post och ett lösenord som du loggar in med på medlemssidan) och betala med ditt kort.
Steg 3:
Nu är du igång och har tillgång till Utmattningen Academy :) 

Vad kostar Utmattningen Academy?

Ett medlemskap i Utmattningen Academy kostar 399 kr (inkl. moms) i månaden.  

Hur betalar jag?

Du betalar smidigt och säkert med ditt betalkort. Inga dolda avgifter tillkommer. Din betalning dras automatiskt från ditt kort samma dag i månaden som du gjort köpet. Alla betalningar är krypterade via Stripe (som är ett av världens största och säkraste betalningsföretag).

Hur fungerar det med kvitto?

När du har betalat får du ett kvitto skickat till din mejl. Hittar du inte kvittot? Kontrollera först om kvittot har hamnat i skräpposten eller någon annan mejlkorg, annars är du välkommen att kontakta mig på victoria@utmattningen.se.

Vad är det för bindningstid?

Ingen bindningstid, dvs. du kan gå ur när du vill! Om du vill avsluta ditt medlemskap så gör du det innan din nästa månadsbetalning. Detta gör du under fliken: kontoinställningar som finns inne på medlemssidan.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Absolut! Stresshantering är en godkänd friskvårdsaktivitet hos Skatteverket. När du köper ett månatlig abonnemang hos Utmattningen Academy får du ett kvitto som du kan använda som underlag. Dock behöver du alltid kolla med din arbetsgivare för vad som gäller för just dig. Vill du läsa mer om vilka aktiviteter som godkända kan du göra det här på Skatteverkets hemsida.

Om jag väljer att avsluta mitt medlemskap pga. att jag inte är nöjd, får jag pengarna tillbaka?

Jag erbjuder ingen återbetalning om du ångrar ditt köp. Det beror på att du får tillgång till allt material direkt samt att det är mycket jobb, tid och planering bakom innehållet som finns på medlemssidan.

Funkar det att vara med i Utmattningen Academy utan Facebook?

Absolut! Däremot kanske du missar om andra medlemmar ställer frågor och lite av gemenskapen, men samtidigt följer jag alltid upp och sammanställer vad som kommuniceras till alla medlemmar via mejl. All information som du behöver finns på medlemssidan och där finns också möjlighet att kommentera och ställa frågor. Du behöver inte oroa dig för att du missar någon viktig information.

Hur får jag tillgång till Facebookgruppen?

Efter att du har blivit medlem går du med i vår privat Facebookgrupp: Utmattningen Academy Community (som enbart är till för dig som är medlem). Så fort jag har godkänt din förfrågan får du tillgång till Facebookgruppen 😊 Mer information om Facebookgruppen hittar du inne på medlemssidan. Du bestämmer själv hur mycket/lite du vill interagera med de andra medlemmarna i Facebookgruppen. 

Hur får jag tillgång till materialet som finns på medlemssidan?

Du får tillgång till allt material efter att du har blivit medlem och loggat in på medlemssidan. 

Jag har fler frågor om Utmattningen Academy som inte har blivit besvarade här?

Då är du varmt välkommen att antingen mejla dina frågor och funderingar till mig på victoria@utmattningen.se eller så kan du skicka ett chattmeddelande till mig via den gröna pratbubblan som finns till höger här på sidan, så hjälper jag dig.