Utmattningen Academy by Victoria Särvegård

Utmattningen Academy


Utmattningen Academy är en digital plats för dig som är stressad och utmattad. Här får du tillgång till personligt stressrådgivningsstöd, kunskap, igenkänning, inspiration i form av webbkurser, videor, blogginlägg, guider och gemenskap via ett privat community som består av likasinnade kvinnor - precis som du!

Och vet du vad det bästa är? Du hittar allt detta på ett och samma ställe samt går igenom allting utifrån dina förutsättningar och i din egen takt, liggandes eller sittandes hemifrån.

Gå igenom kurserna när du vill och gå tillbaka till dina favoritövningar när du behöver extra stöd och pepp. Nedan ser du vad som ingår i medlemskapet 👇 

Nya Inlägg

Utmattningen Academy är den ultimata platsen för dig (ambitiösa kvinna) som är stressad och utmattad. Här får du verktyg, kunskap och stöd för att ta

ui-24px-outline-1_lock Prenumerera på att låsa upp
Det här inlägget är endast tillgängligt för Utmattningen Academy medlemmar.
inga kommentarer än

Steg #1: Titta på videon om hur du använder Utmattningen Academy, så att du hittar allt som du behöver inne på medlemssidan


I den här…
ui-24px-outline-1_lock Prenumerera på att låsa upp
Det här inlägget är endast tillgängligt för Utmattningen Academy medlemmar.
inga kommentarer än


Hej, 

Du vet väl att du som medlem har tillgång till stressrådgivningsstöd varje månad. Behöver du bolla något inom stress-och utmattningsområdet? Har du en fråga…
ui-24px-outline-1_lock Prenumerera på att låsa upp
Det här inlägget är endast tillgängligt för Utmattningen Academy medlemmar.
2 kommentar

Välkommen till oktober-månad på Utmattningen Academy!


Tack för att du hänger här. Jag hoppas att du tycker om UA lika mycket som jag gör! Om…

Tips: Använder du Pintrest? Spara ner bilden till din Pintrest-samling så hittar du snabbt och enkelt tillbaka till det här inlägget.

Vår stenåldershjärna är inte

ui-24px-outline-1_lock Prenumerera på att låsa upp
Det här inlägget är endast tillgängligt för Utmattningen Academy medlemmar.
inga kommentarer än

Utmattningen Academy medlemskap

299 kr/ månad
Ingen bindningstid, dvs. du kan gå ur när du vill!

För 299 kr/mån får du som medlem: 

  • Personligt stressrådgivningsstöd. Ställ dina frågor och jag svarar. 
  • Webbkurser.
  • Tillgång till alla låsta inlägg inne på medlemssidan. 
  • Nytt innehåll varje vecka inom ämnen som rör stress, prestation, utmattning eller återhämtning på något sätt. 
  • Månatliga korta videor/podcast-avsnitt som är framtagna för att bidra med kunskap, skapa igenkänning, stötta eller inspirera dig på något sätt.
  • Privat community! 
  • Tillgång till allt tidigare publicerat material
Varmt välkommen! 
Inkluderar tillgång till 6 produkter:
Få tillgång till

Några ord från vårt community - medlemmar, bloggläsare och tidigare kursdeltagare

“Utmattningen Academy har gett mig utökad kunskap och verktyg för att jobba vidare med mig själv i min önskan att hitta balans i livet mellan jobb, familj, fritid och personlig utveckling. Även om man som jag har en hel del utbildning inom hälsa och rehabilitering så finns det många guldkorn att hitta här både vad gäller kunskap och erfarenhet som Victoria delar med sig av på ett professionellt sätt!“
Johanna, medlem i Utmattningen Academy
"Det var precis vad jag behövde just nu. Jag tycker att det känns som att du tänkt på allt. Det ser trevligt ut, bra upplagt och lätt att hänga med. Sedan såna grejer som att man kan se vad man redan lyssnat på, bilden som man kan ladda ner på mobilen och tacksamhetsboken. Super! Jag tänkte att jag testar en månad, men jag är fast och kommer att hänga med en stund. Jag hoppas att du förstår vilken skillnad du gör! Att bara kunna ha någon att ställa en fråga till hjälper enormt mycket!"
Anette, medlem i Utmattningen Academy
"Utan dig hade jag aldrig haft kunskapen om hur eller vad jag behöver göra för att fungera i vardagen <3"
Hannah
”Hej Victoria! Jag tänker alltid på att du har så kloka texter som är enkla att ta till sig och känna igen sig i. Jag tycker verkligen om ditt flöde och ditt budskap! Du gör ett superbra och viktigt jobb! Ville bara säga det.”
Åsa
Älskar verkligen att läsa dina blogginlägg. De är mer utförliga och djupa än det snabba instagramflödet. Det märks verkligen att du lägger ner din själ i dem och att det är lagt ner tanke och insikter bakom. Det är så aktuella/tidsenliga texter, skrivet på så koncist, originellt och bearbetat och välformulerat sätt. Jag uppskattar dina texter! Tack!!"
Andreana
”Det är tack vare fina du, som jag har fått förståelse och acceptans kring min utmattning. Många inlägg som du skriver sätter orden i min mun på exakta känslor och upplevelser. Tack för att du finns och för allt du gör <3"
Hannah
”Jag vill bara säga TACK för att du skriver av dig till oss alla här ute med denna vidrig sjukdomen. De mörkaste dagarna brukar jag läsa dina inlägg. Inläggen hjälper mig mer än psykologsamtalen. Att känna att där finns någon därute som verkligen FÖRSTÅR vad jag går igenom ger mig styrka att ta mig framåt. Fortsätt att sprida dina kloka ord."
Maria
"Jag trivdes verkligen med att vara en del av Utmattningen Academy (även om jag helst sluppit behöva det såklart). Jag kände att mina funderingar och frågor hade ett hem. Ämnena och frågeställningarna som Victoria tar upp visar så tydligt att hon vet vad hon pratar om, att hon har varit där. Det är något speciellt med att dela sina utmaningar med andra som varit med om samma sak och verkligen förstår."
Marie
Gå med i Utmattningen Academy

En liten sneak peek på vad som kommer härnäst

Spana in och se vad det kommer för innehåll inne på medlemssidan, här!

Hej där, Victoria särvegård här!

Victoria Särvegård heter jag och driver företaget Utmattningen Academy - en medlemssida och ett community för stressade och utmattade kvinnor. Oavsett om du lider av stressrelaterad ohälsa, har drabbats av utmattningssyndrom eller håller på att återhämta dig från en utmattning - har du landat på rätt ställe. 

Jag hjälper stressade och utmattade kvinnor att leva ett hållbart liv (som är anpassat utifrån dina nya förutsättningar), men framförallt ett mänskligare liv. Där det är okej att känna det som du känner, göra fel, ta pauser, prioritera dig själv och våga be om hjälp. 

Jag är utbildad diplomerad stress- och avspänningspedagog och arbetar idag som stressrådgivare - där jag kombinerar både beprövade metoder inom området och min egen erfarenhet av utmattningssyndrom och som fd. prestationsjunkie (levde tidigare för att prestera). 

Välkommen hit. Jag ser fram emot att lära känna dig och stötta dig på din resa. Hoppas att du kommer trivas här med oss :) 

Kram
Victoria

 
Bli medlem!

Frågor & svar

Vad är Utmattningen Academy?

Utmattningen Academy består av två ben. En låst medlemssida där jag varje månad publicerar nytt material. Alltid med förhoppningen att bidra med kunskap, skapa igenkänning, stötta eller inspirera dig på något sätt. 

Den andra delen utgörs av en sluten Facebookgrupp (som enbart är till för Utmattningen Academys medlemmar). Här kommunicerar vi, stöttar varandra och det finns möjlighet att ställa dina frågor 🙌

Hur blir jag medlem?

Det är enkelt!
Steg 1: Klicka på knappen prenumerera högst upp på sidan eller på de gröna knapparna, så kommer du vidare till betalningen.
Steg 2:
Skapa en användarprofil (ange din e-post och ett lösenord som du loggar in med på medlemssidan) och betala med ditt kort.
Steg 3:
Nu är du igång och har tillgång till Utmattningen Academy :) 

Vad kostar Utmattningen Academy?

Ett medlemskap i Utmattningen Academy kostar 399 kr (inkl. moms) i månaden.  

Hur betalar jag?

Du betalar smidigt och säkert med ditt betalkort. Inga dolda avgifter tillkommer. Din betalning dras automatiskt från ditt kort samma dag i månaden som du gjort köpet. Alla betalningar är krypterade via Stripe (som är ett av världens största och säkraste betalningsföretag).

Hur fungerar det med kvitto?

När du har betalat får du ett kvitto skickat till din mejl. Hittar du inte kvittot? Kontrollera först om kvittot har hamnat i skräpposten eller någon annan mejlkorg, annars är du välkommen att kontakta mig på victoria@utmattningen.se

Vad är det för bindningstid?

Ingen bindningstid, dvs. du kan gå ur när du vill! Om du vill avsluta ditt medlemskap så gör du det innan din nästa månadsbetalning. Detta gör du genom ett enkelt klick under dina kontoinställningar som finns inne på medlemssidan.  

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Absolut! Stresshantering är en godkänd friskvårdsaktivitet hos Skatteverket. När du köper ett månatlig abonnemang hos Utmattningen Academy får du ett kvitto som du kan använda som underlag. Behöver du ett mer specificerat kvitto? Mejla mig på victoria@utmattningen.se så hjälper jag dig gärna.

Dock behöver du alltid kolla med din arbetsgivare för vad som gäller för just dig. Vill du läsa mer om vilka aktiviteter som godkända kan du göra det här på Skatteverkets hemsida.

Om jag väljer att avsluta mitt medlemskap pga. att jag inte är nöjd, får jag pengarna tillbaka?

Jag erbjuder ingen återbetalning om du ångrar ditt köp. Det beror på att du får tillgång till allt material direkt samt att det är mycket jobb, tid och planering bakom innehållet som finns på medlemssidan.

Funkar det att vara med i Utmattningen Academy utan Facebook?

Absolut! All information som du behöver finns på medlemssidan och där finns också möjlighet att kommentera och ställa frågor. Du behöver inte oroa dig för att du missar någon viktig information. Varje månad skickar jag ut månadens svep (ett mejl som går ut till alla medlemmar) där jag samlar upp vad som har hänt och vad som kommer härnäst.

Hur får jag tillgång till Facebookgruppen?

Efter att du har blivit medlem går du med i vår privat Facebookgrupp: Utmattningen Academy Community (som enbart är till för dig som är medlem). Så fort jag har godkänt din förfrågan får du tillgång till Facebookgruppen 😊 Mer information om Facebookgruppen hittar du inne på medlemssidan. Du bestämmer själv hur mycket/lite du vill interagera med de andra medlemmarna i Facebookgruppen. 

Hur får jag tillgång till materialet som finns på medlemssidan?

Så fort du blir medlem får du tillgång till allt material (även tidigare material som har publicerats innan du gick med). 

Jag har fler frågor om Utmattningen Academy som inte har blivit besvarade här?

Då är du varmt välkommen att antingen mejla dina frågor och funderingar till mig på victoria@utmattningen.se eller så kan du skicka ett chattmeddelande till mig via den gröna pratbubblan som finns till höger här på sidan, så hjälper jag dig. 

Häng med mig online!

Där jag delar med mig av stresshanteringsverktyg, inspiration, tips och stärkande budskap inom stress, prestation, utmattnings- och återhämtningsområdet.